Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو با بیان این که فراتر از دستور رییس جمهوری محترم، تعداد خودروهای کف را به ۱۵ هزار دستگاه خواهیم رساند، از به‌روزآوری تعهدات به مشتریان در آینده نزدیک خبر داد. - اخبار بازار -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از ایکوپرس، دکتر مهدی خطیبی با اشاره به بازدید سرزده رییس‌جمهوری محترم از پارکینگ اصلی ایران خودرو گفت: در روز 11 اسفندماه 12 هزار دستگاه خودرو در این پارکینگ وجود داشت که به صورت کامل تکمیل و تحویل مشتریان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: سرعت‌بخشی به روند تکمیل و تحویل خودرو یکی از اقدامات صورت گرفته است، به گونه‌ای که تحویل روزانه به چهار هزار دستگاه نیز رسید که از این تعداد، تحویل بیش از هزار دستگاه به صورت حضوری و مراجعه مشتریان به سایت های تولیدی ایران خودرو بوده است. نه تنها این پارکینگ، بلکه تجمع خودروها در سایر پارکینگ‌های جانبی نیز به شدت کاهش یافته است.
دکتر خطیبی اضافه کرد: عدد خودرو در کف پارکینگ‌ها به 15 هزار دستگاه خواهد رسید که با اضافه شدن تولید هفته سوم و چهارم فروردین‌ماه، این عدد به 36 هزار دستگاه می‌رسد و روند کاهشی با ادامه تکمیل‌ و عرضه ادامه خواهد داشت.
وی افزود: محور اصلی فعالیت‌های ایران خودرو فرمایشات رهبری معظم، حضرت امام خامنه‌ای و تحقق شعار سال «تولید، دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین» است. در تمامی پروژه‌ها، دستورالعمل‌هایی تدوین شده که مبنای آن توجه خاص به نخبگان و شرکت‌های دانش بنیان است.
دکتر خطیبی گفت: برنامه ایران خودرو برای سال جاری تولید 750 هزار دستگاه خودرو شامل 725 هزار دستگاه سواری و 25 هزار دستگاه خودروی تجاری و سنگین است که فراتر از دستور رییس جمهوری محترم مبنی بر افزایش 50 درصدی تولید خواهد بود.
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو افزود: با افزایش قابل توجه تولید، فرآیند قرعه کشی به عنوان یکی از دغدغه های جامعه رفع خواهد شد که پیش بینی می شود ظرف سه ماه آینده به این سمت حرکت کنیم.
وی با بیان این که از محل افزایش تعداد تولید، افزایش اشتغال نیز محقق خواهد شد، تاکید کرد: با رشد 350 درصدی تولید در ایران خودرو دیزل، بیش از چهار هزار نفر و در مجموع با تولید 750 هزار دستگاه خودرو، در گروه صنعتی ایران خودرو و در شرکت های قطعه ساز و تامین کننده بیش از 25 هزار نیروی کار جدید نیز جذب و دارای شغل خواهند شد.
دکتر خطیبی، درباره پروژه‌های جدید و خودروهایی که از خط تولید خارج خواهند شد، گفت: دو محصول سمند و 405، که در حوزه دغدغه‌های رهبری معظم، حضرت امام خامنه‌ای برای تولید و عرضه محصول با کیفیت بوده، از مدار تولید خارج خواهند شد.
وی علت حذف این محصولات را قدیمی بودن آن دانست و گفت: این دو محصول کم‌ترین رضایتمندی را میان مشتریان ایران خودرو براساس شاخص های رضایت مشتری دارند، هدف ایران خودرو تولید خودروهای روز و با امکانات بیشتر و در نهایت افزایش رضایتمندی مشتریان است.
دکتر خطیبی با بیان این که بیش از 70 درصد کیفیت خودرو مربوط به شبکه تامین و قطعه است، گفت: در سه بازه زمانی کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت دستورالعمل‌های مشخصی را تدوین کرده‌ایم و با تشدید نظارت‌ها، ارتقای کیفیت در خطوط تولید را رقم می‌زنیم.
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو افزود: عدم رعایت کیفیت در تولید قطعه و خودرو، خط قرمز ایران خودرو است و در این زمینه با هیچ سازنده‌‌ای مماشات نخواهیم کرد.
وی افزود: در سال جاری هفت محصول ارتقا یافته وارد بازار خواهد شد. علاوه بر آن دو محصول پروژه‌های K125  و TF21 نیز در حال توسعه است که یقینا مورد توجه و پسند مشتریان قرار خواهد گرفت. این دو محصول در ابتدا و نیمه نخست سال آینده وارد بازار خواهند شد.
 دکتر خطیبی تصریح کرد: محصول پروژه TF21، خودرویی است در کلاس ابعادی B که با امکانات مدرن و پیشرفته و در کلاس روز جهانی و با ظاهری بسیار زیبا و طیف رنگی متعدد تولید و عرضه خواهد شد. زمان طراحی تا تولید این خودرو در مجموع 18 ماه تعیین شده که اتفاقی بی نظیر در صنعت خودروی داخلی است و از این منظر نیز کاملا قابل رقابت با صنایع خودروسازی دنیاست. 
وی گفت: با خودروهای جدید، تنوع بخشی مناسبی به محصولات خواهیم داد و سبب رضایتمندی مشتریان خواهد شد.
دکتر خطیبی، با اشاره به افزایش عرضه در اواخر سال گذشته گفت: در 10 درصد از زمان سال، بیش از 27 درصد از خودروهای تحویل شده کل سال را عرضه کرده‌ایم. از هفته دوم بهمن ماه گذشته تولید روزانه ایران خودرو افزایش یافته و تا پایان اسفندماه بیش از 100 هزار دستگاه خودرو تحویل مشتریان داده‌ایم. در ابتدای بهمن ماه تعداد خودروهای ناقص و کف پارکینگ بیش از 82 هزار دستگاه بوده است.
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو تصریح کرد: افزایش بی سابقه عرضه در روزهای پایانی سال، سبب شد تا برخلاف سال‌های قبل، قیمت بسیاری از محصولات ایران خودرو در بازار نه تنها افزایشی نباشد بلکه روند نزولی در پیش بگیرد.
دکتر خطیبی تصریح کرد: دیگر شاهد تاخیر در تحویل خودرو نخواهیم بود، در حال حاضر تعداد قابل توجهی از خودروهایی که موعد تحویل اردیبهشت و خرداد بودند را هم تحویل داده‌ایم.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو هزار دستگاه خودرو دکتر خطیبی خواهند شد دو محصول خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۸۷۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گواهی اسقاط هایما به این مبلغ افزایش یافت/ایران‌خودرو: قیمت هایما تغییری نکرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،قانون ساماندهی صنعت خودرو بالغ بر ۴.۵ سال پیش، مورد بحث مجلس وقت قرار گرفت و در گیرودار رفت‌وآمد به شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام، در نهایت پس از سه سال، در خرداد ماه سال ۱۴۰۱ به تصویب رسید؛ پس از تصویب آن، سه ماه به دولت مهلت داده شد تا آیین‌نامه از رده خارج کردن خودروهای فرسوده را تدوین، تصویب و ابلاغ کند؛ اما به‌جای آنکه این آیین‌نامه تصویب و ابلاغ شود، ماده ۱۰ این قانون را اصلاح کردند و نام "قانون اصلاح ماده ۱۰ قانون ساماندهی صنعت خودرو" را بر آن نهادند. به عبارت دیگر درست در شهریور ماه ۱۴۰۱ که قرار بود آیین‌نامه از رده خارج کردن خودروهای فرسوده تصویب شود، ماده ۱۰ را اصلاح کردند.

به گزارش ایسنا،اما ماجرا به همین‌جا ختم نشد و ابلاغ آیین‌نامه از رده خارج کردن خودروهای فرسوده ۱۵ ماهی معطل و بلاتکلیف باقی ماند تا در نهایت در روزهای پایانی سال ۱۴۰۲، بالاخره این آیین‌نامه ابلاغ شد.

در این آئین‌نامه تعداد گواهی اسقاط حاصل از اسقاط خودروهای فرسوده، افزایش یافته تا بدین ترتیب انگیزه مالکان این دسته از خودروها، برای اسقاط خودرو و جایگزین کردن آن با خودروهای نو افزایش پیدا کند.

به دنبال این موضوع، برخی سایت‌ها و در فضای مجازی موضوعی تحت عنوان "افزایش قیمت محصولات مونتاژی ایران‌خودرو" مطرح شد که براساس آن گفته شده بود "افزایش تعداد گواهی اسقاط برای شماره‌گذاری خودروها، سبب افزایش قیمت محصولات مونتاژی شده است."

ایران‌خودرو: قیمت محصولات تغییری نکرده است

در پی ابلاغ آیین‌نامه مذکور گروه صنعتی ایران‌خودرو در اطلاعیه‌ای اعلام کرده است:

" براساس مصوبه هیئت وزیران و با توجه به ابلاغ و اجرایی شدن آیین‌نامه اجرایی ماده ۱۰ قانون ساماندهی صنعت خودرو، گواهی اسقاط مورد نیاز برای شماره‌گذاری خودروهای مونتاژی شامل خانواده هایما، از ۲۵ درصد گواهی اسقاط به ۱.۵ گواهی اسقاط (معادل ۵۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان) افزایش یافته است؛ فلذا مبلغ معادل ارزش ریالی روز گواهی اسقاط در سیستم فروش پیاده‌سازی شده و آیتم ماده ۱۰ قانون ساماندهی خودروهای مونتاژی به مبلغ ۵۲۵ میلیون ریال رسیده است.

بدیهی است بر اساس قراردادهای فروش پرداخت مابه التفاوت ارزش گواهی اسقاط (الزامات قانونی) برای تمامی تعهدات الزامی است.

شایسته است نمایندگان در خصوص اطلاع‌رسانی موضوع فوق به مشتریان شرکت ایران‌خودرو اهتمام ورزند."

البته به تاکید این گروه صنعتی، افزایش قیمت در محصولات هایما رخ نداده و قیمت این محصولات افزایشی نداشته است.

۲۲۰

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901710

دیگر خبرها

  • تحویل ۱۱ دستگاه ادوات کشاورزی به بهره برداران شهرستان آوج
  • ۴ حالتی که حمل خودروهای توقیفی با جرثقیل را الزامی می‌ کند
  • نگهداری تَک پلاک جرم محسوب می‌شود/اعمال قانون و اعزام به پارکینگ
  • فرماندار: طرح تأمین پارکینگ اطراف حرم مطهر رضوی را تحویل دولت داده‌ایم 
  • گواهی اسقاط هایما به این مبلغ افزایش یافت/ایران‌خودرو: قیمت هایما تغییری نکرد
  • قیمت باطری ماشین با دریافت باتری کهنه
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس های جدید
  • فروش فوق العاده و پیش فروش محصولات سایپا آغار شد | اسامی خودروها، قیمت و زمان تحویل
  • قطع سهمیه خودرویی «مادران» و «فرسوده‌ها»؟
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس‌های جدید/ تولیدکنندگان داخلی توان رفع نیاز شهر‌های کشور به اتوبوس را ندارند